Het kan zijn dat in een gebouw geen gebruik gemaakt wordt van het narrowcasting systeem via hello energy. Check dit met je opdrachtgever.

Als hello energy voor een gebouw het narrowcastingsysteem levert dan bestaat dit standaard uit een 43” TV scherm, een mediaspeler en het content managementsysteem.

hello energy draagt zorg voor:

✔️ 43” TV scherm

✔️ Mediaspeler

✔️ Content management systeem

✔️ Plaatsen en in gebruik stellen narrowcasting systeem

Installateur draagt zorg voor:

✔️ 2 voedingspunten

✔️ 1 aansluitpunt voor vast internet

✔️ Hier vind je de richtlijnen voor de posities van de voedings- en aansluitpunten.

Vereisten

✔️ Muur moet sterk genoeg zijn om een scherm van 10 kg te kunnen dragen (geen gipsplaten). Dit is voor risico van de opdrachtgever.

✔️ Voedingspunten en internetaansluiting moeten 3 dagen voor de installatiedatum van het scherm aangesloten en getest zijn. Bewijs hiervan (foto en signaalsterkte) moet naar hello energy worden opgestuurd.

✔️ Vaste internetverbinding is exclusief voor gebruik van het scherm en de mediaspeler en heeft een snelheid van min 50 Mbits/s.

✔️ De mediaspeler netwerk setup werkt met DHCP. Er is geen vast IP of poort specificatie om de narrowcasting applicatie te laten spelen. Afspelen gebeurt volgens het standaard https protocol.

Afwijkende situaties, neem hiervoor contact op met hello energy

✔️ Er is meer dan 1 scherm nodig. Er moet dan eerst een ontwerp gemaakt en goedgekeurd worden.

✔️ Er is of zijn andere typen schermen nodig (groter, touch, tablet, videowall). Er moet dan eerst een ontwerp gemaakt en goedgekeurd worden.

✔️ Network setups met vaste ip-adres configuraties of mac-adress beveiligde instellingen.

Het scherm of de schermen moeten ingebouwd worden. Er moet dan eerst een ontwerp gemaakt en goedgekeurd worden.