Verschillende dingen kunnen ervoor zorgen dat het scherm geen inhoud weergeeft. Dit zijn de meest voorkomende:

Apparaten niet verbonden

Controleer alstjeblieft of alle apparaten aan staan (je scherm, mediaspeler en indien van toepassing, je GSM-router). Er moeten lampjes branden.

Geen internetverbinding

→ controleer de internetverbinding van het scherm door op de ‘Home’-knop op de afstandsbediening te klikken, die je naar een menu leidt. Klik op ‘Instellingen’ > ‘Netwerkinstellingen’. Maak opnieuw verbinding met een beschikbare verbinding. Werkte dat? Ga terug naar ‘Home’ en klik op ‘URL-launcher’ om de playlist te vernieuwen.

Werkte dit niet? Controleer of de internetverbinding werkt op een ander apparaat. Als het op een ander apparaat wel werkt, stuur ons dan een e-mail en we bekijken de instellingen van je scherm. Heeft het andere apparaat ook verbindingsproblemen? Neem contact op met de internetprovider of de IT-professional van jouw bedrijf.

Geen stroom

→ haal de stekker een paar seconden uit het stopcontact en steek hem weer in het stopcontact. Als dat niet werkt, controleer dan of het stopcontact nog werkt door een ander apparaat aan te sluiten. Als dat andere apparaat wel werkt, stuur ons dan een e-mail om je te helpen. Als de andere apparaten niet werken, repareert dan je stopcontact. 🙂

Anders

→ Heeft geen van de oplossingen gewerkt? Stuur versterkingen door ons te e-mailen.