Controleer of alle hardware aanstaat en check of alle stekkers goed in het stopcontact zitten. Zie je geen verschil? Neem dan contact met ons op.

Het ontbreken van data kan een aantal oorzaken hebben. Misschien loopt de aanvraag voor data nog, of misschien gaat er ergens iets mis. Neem contact met ons op, en we zoeken het voor je uit.

Net zomer-/wintertijdwisseling gehad? Controleer de tijdsinstellingen met je afstandsbediening. Waarschijnlijk staan de instellingen nog op zomer-/wintertijd. Afhankelijk van je scherm en mediaspeler kan het zijn dat deze bij jullie in het gebouw niet automatisch mee veranderen.

Verkeerde instellingen? Het kan zijn dat de instellingen van de tv verkeerd staan. Controleer dit met de afstandsbediening via de knop ‘Home’ of ‘Menu’, waar je kunt kiezen voor ‘Instellingen’. Indien je nog vragen hebt kunt je contact met ons opnemen. Dan controleren wij de instellingen van de mediaspeler op afstand.