Dat kan de beste overkomen. Wachtwoord kwijt? Op het inlogscherm kan je aangeven dat je je wachtwoord wilt resetten. Ook je gebruikersnaam kwijt? Stuur ons een mailtje, en we zoeken het voor je uit.

Check ook gelijk even op je op de juiste webpagina zit. De energiedata bevindt zich namelijk achter een andere login dan het Content Management Systeem. Meer informatie hierover vind je in ‘[Waar vind ik de inlog links voor het CMS en het hello energy portaal?](link)’