De hello energy tablet vertelt het verhaal van energie en duurzaamheid in uw organisatie en gebouw. Om dat te doen, hebben we koppelingen gemaakt met uw energiemeters. De inhoud van de tablet is een URL die is ontworpen voor de specifieke gebruikersinterface van een tablet. Op de achtergrond wordt deze URL constant ververst. We hebben deze URL vastgezet op de startpagina van de tablet. Om een werkende tablet te hebben, hebben we nodig:

✔️ stabiele WIFI

✔️ stroom

✔️ juiste instellingen in de tablet

Goed om te weten:

✔️ De tablet heeft een permanent (stabiel) internetsignaal nodig. Zorg ervoor dat je de instellingen of locatie van je router niet wijzigt.

✔️ Zorg ervoor dat je af en toe op de tablet kijkt. Als het langzaam werkt, moet je deze opnieuw opstarten of meldingen verwijderen.